Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Hírek
év végi áfatörlés

SSANGYONG ACTYON SPORT MOST NETTO 4 290.000.-FT

tovább >>

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!


Wellness hétvége ajándék autóval?
Öné lehet egy SsangYong Actyon egy hétvégére, uticélként vendégül látjuk Siófokon a Hotel Yacht Club*** Superior -ban egy wellness pihenésre.


Amit a kínál Önnek 2 fő részére:· két éjszaka Tv-vel, minibárral és Internet-csatlakozással felszerelt, légkondicionált, erkélyes szobában, · félpanziós ellátás - büféreggeli és gyertyafényes vacsora · új tóparti fürdőház (25m fedett úszómedence élményelemekkel, pezsgőfürdők, gyermekmedence, finn szauna, fényterápiás bioszauna, infrakabin,
gőzfürdő) használata
· biliárd és masszázsfotel használata.


Amit a SsangYong Actyon kínál Önnek, arról győződjön meg személyesen márkakereskedésünkben egy tesztvezetés alkamával.


Regisztrálja magát nyereményjátékunkra!!!


Küldje el az ELIX szót SMS-ben a 06-90-643-649 számra, mi azonnal regisztráljuk a sorsolásunkra!
Az SMS ára 400.- Ft + Áfa (bruttó 480 Ft), infovonal: 06-20-260-52-06
Sorsolás: 2009. február. 28.
Minden küldőtt SMS külön regisztrációnak számít, több üzenettel növelheti nyerési esélyeit!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, az oldal középső oszlopában elhelyezkedő felületen, hogy az elsők között értesülhessen akcióinkról, ajánlatainkról.

Friss híreink:

Az egykori motoros klasszis Isidre Esteve Pujol , a KTM volt pilótája, az elmúlt 7 dakarból háromszor is az első ötben végzett, sajnos nincs ott az indulásnál a kétkerekű mezőnyben, hisz 2007-ben egy spanyolországi versenyen történt baleset során deréktól lefelé lebénult. Persze Esteve Pujol túl nagy formátumú versenyző ahhoz, hogy ilyen apróságok miatt feladja!
A Ssangyong egy speciális kocsit készített a 36 éves, huszonegyszeres (!) dakar résztvevőnek, melyet csak kézzel kell vezérelnie: a fék bajuszkapcsolóként a kormány oldalán található, a gáz pedig a kormánykerék belső részén, így gyakorlatilag úgy tud vezetni, mint a legjobbak.
Az első napon a 168 beérkezett versenyző közül a stabil középmezőnyben 82-ik ként futott be a célba, ami az adott körülményekhez képest, azért valljuk be igen irigylésre méltó teljesítmény. Reméljük hogy ez az autó sok-sok örömöt fog okozni ennek a remek pilótának és hasonló szép eredményeket tud teljesíteni , mint a debütálásán.

HAJRÁ PUJOL , HAJRÁ SSANGYONG!!!!!!!!

A negyedik napon még mindig versenyben van Isidre Esteve Pujol a Ssangyong pilótája , 143 sikeresen teljesítő versenyző közül a 119-ik helyezést érte el mindössze 03h 45p hátránnyal végzett , honfitársa Carlos Sainz mögött aki kiváló teljesítménnyel megnyerte a negyedik napot , így összetettben is a lista élén szerepel

A hetedik napon, a második időmérőzónában 96-ik ként haladt át Pujol a Ssangyong Kyron pilótája.
A nyolcadik nap hihetetlenűl jól sikerűlt Pujolnak a rajtnál 68-ik helyen látott neki a napi küzdelemnek, de az CP 1-en már a 44-ik ként haladt át. A nap befelyezése képpen további két helyezéssel sikerűlt feljebb küzdeni magát, a 42-ik lett, a 109 versenyzőből. Gratulálunk szép volt.
TISZTELETTEL: DANDE AUTÓkapcsolodó cikkek:

vezess.hu:
Isidre Esteve Pujol (spanyol, Ssangyong): A motorosok között nagymenőnek számított, és szép sikereket ért el. Többek között kétszer is az előkelő negyedik helyen zárta a Dakart. Most azonban első alkalommal autóval vág neki a versenynek, követve többek között Stéphane Peterhansel és Joan Nani Roma példáját, akik szintén kettőről négy kerékre váltottak még régebben.

HAHU.HU


SsangYong sajtóanyag: Pujol a 2009-es Dakaron

A 2009-es Dakaron Isidre Esteve Pujol speciálisan átalakított SsangYong Kyron versenyautójával a 81. helyet szerezte meg.2007. március 24-én a spanyol Isidre Esteve Pujol hatalmas balesetet szenvedett az Almeria Ralin, és eltörte két gerinccsigolyáját. Az egyenletes teljesítményt nyújtó, elegáns stílusú versenyző deréktól lefelé megbénult, és már soha többé nem nyerhet motorosként a Dakaron, ahol 2001-ben és 2005-ben negyedik lett.

Hírnevéhez méltóan azonban Isidre nem hagyta, hogy állapota legyűrje őt. - Ezernyi dolgot megtehetek kerekesszékben ülve – hangsúlyozta nem sokkal balesete után Pujol. Barátai lelkesedésétől és biztatásától fűtve hamarosan összeállított egy hároméves időtartamú projektet, hogy létrehozzon egy új csapatot, és autóban folytatva élje ki motorsport iránti rajongását. - Imádom ezt a feladatot. Jelenleg csupán egy autónk van, 2008-ban végig ennek a beállításán dolgoztam. Az első versenyek, amelyeken navigátorommal, Eric Augéval részt vettünk, ígéretesek voltak. A Montes de Cuencát összesített nyolcadik helyen zártuk, a szériakategóriában pedig negyedikek lettünk – emelte ki a sokat látott versenyző.

A 2009-es Dakar-indulás támogatára a SsangYong egy speciális kocsit készített a 36 éves, huszonegyszeres(!) Dakar-résztvevőnek, melyet csak kézzel kell vezérelnie: a fék bajuszkapcsolóként a kormány bal oldalán található, a gáz pedig a kormánykerék belső részén, így gyakorlatilag a spanyol versenyző úgy tud vezetni, mint a legjobbak.Habár Isidre az idei Dakar előtt csak 3000 kilométert ment új autójával, a katalán sportember számára nem ez volt a legfontosabb. - Az a lényeg, hogy a kormánykeréken végzett módosítások egytől egyig megbízhatónak bizonyultak. Nem tudhattam előre, hogy hogyan reagál majd a testem, amikor hosszú órákat töltök a vezetőülésben – mondta Pujol.

Isidre Esteve azzal a szerény céllal állt rajthoz Buenos Airesben, a 31. Dakaron, hogy végigmenjen a ralin, és ez sikerült is neki! Versenyautója egy 2,7 literes SsangYong Kyron volt. Míg a sokkal komolyabb anyagi és technikai háttérrel rendelkező versenyzők kiestek, addig Pujol hatalmas erőfeszítések árán, minden szakaszt teljesítve a 81. helyen végzett – ami reményei szerint sportpályafutása újjászületésének első lépcsőfoka. Ebben minden bizonnyal társának is nagy szerepe lesz, hiszen az ugyancsak katalán Eric Augé Medina vehette át a Dakar Henri Magne-díját, amit az esemény legjobb navigátora kap minden évben.Hogyan készült a 2009-es Dakar Ralin részt vevő SsangYong Kyron?A SsangYong Kyront teljes egészében a National Trainer Tot Curses készítette fel a versenyre. A Tot Curses szerelői kiváló alapanyagból dolgoztak, így az eredeti jármű számos komponensét megőrizhették.

Az autó felkészítésének első lépcsője a jármű dinamikai képességeinek javítása, illetve az összkerékhajtású járművekre vonatkozó FIA-versenyelőírásoknak való megfelelés volt - utóbbi révén minden szükséges engedély birtokában indulhatott a SsangYong Kyron a 2009-es Dakaron. A felkészülés a jármű szétszerelésével kezdődött. Ez tette lehetővé a futóművön és a karosszérián végzett megerősítést célzó módosítások végrehajtását - ezek a felkészítés alappillérének számítottak.A Kyron FIA-előírások szerinti kialakítása érdekében megerősítették a lengőkar bekötési pontját, így biztosítva a 2000 mm teljes szélességet. A biztonsági vázszerkezet és a karosszéria közötti csatlakozási pontokat is módosították, így nagyban nőtt a jármű általános merevsége. A kocsi számos alkatrésze szénszálas műanyagból készült, ezekkel fedték el a kerekek szélességét és csökkentették az össztömeget. Minden luxus- és komforttartozékot eltávolítottak, ezzel is tovább könnyítve az autót. Ezután következett a biztonsági váz beszerelése, ami baleset esetén óvja a pilóta és navigátora épségét.

A FIA-előírásainak megfelelően beszerelték a kötelező biztonsági tartozékokat: az oltókészülékeket, a négypontos biztonsági öveket és a versenyüléseket.

Ezután következhettek a Rally Raid navigációs komponensei. Végezetül Isidre Esteve Pujol fizikai állapota miatt a gáz- és fékpedálok manuális kezelőszerveit is fel kellett szerelni a kormánykerékre


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?DÚL JÓZSEFNÉ [ 2009-01-24 19:32 ]

elégedett vagyok a honlappal


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!